Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-rotterdam.nl


  Waarzeggers te Rotterdam kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Bonny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Lieve Bonny, u bent een prachtige engel.
Ik laat u zeker weten als er contact is geweest.
Heb ook wel gelachen met u, prachtig.

Supermooie reading gehad, mijn dank is groot.



Een hele stevige knuffel van mij.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Bonny   Ervaring van Happy girl met waarzegger Bonny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Ik had een vraag over verloop van rechtszaak. Jij zei dat ik een advocaat zou nemen, dezelfde persoon als voor wie ik gevoelens heb. Toen dacht ik? neen? ik neem geen advocaat. Een week later kan ik wel zeggen OMG ze heeft het goed gezien. Idd heb ik een advocaat genomen en is het dezelfde man voor wie ik nu gevoelens heb. Ongelofelijk ben je. Nu wacht ik op jou voorspellingen ivm mijn verjaardag en relatie met die man. Ik laat het je zeker weten.




Ervaring van E. met waarzegger Bonny   Ervaring van E. met waarzegger Bonny   Ervaring van E. geplaatst op 13 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Lieve Bonny, pareltje ben je dank voor je lieve wijze integere consult.Voor jouw wens ik een inspirerend en liefdevol 2020.
Kus Vlindertje.




Ervaring van Vlindertje met waarzegger Bonny   Ervaring van Vlindertje met waarzegger Bonny   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bonny, welgemeende dank u.

M.




Ervaring van M met waarzegger Bonny   Ervaring van M met waarzegger Bonny   Ervaring van M geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Een toppertje. Ik laat het je weten.
Dankjewel .




Ervaring van Linda met waarzegger Bonny   Ervaring van Linda met waarzegger Bonny   Ervaring van Linda geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bonny,

Prachtige dame met ervaring ben jij.
Jij weet echt waarover je spreekt.
Je hebt dingen bevestigd voor mij en daar had ik echt nood aan.
Ook kon jij overledenen aanvoelen. Bijzonder consult met jou.
Ik weet eigenijk zeker dat je gelijk krijgt in alles.
Bedankt lieve Bonny om mij door te geven dat mijn grootvader mij bijstaat. Hier kan ik mee aan de slag. Prachtdame ben je dus verdien je een reactie xxx.




Ervaring van Sarah met waarzegger Bonny   Ervaring van Sarah met waarzegger Bonny   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Wat ben je een geweldige vrouw. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Bonny   Ervaring van Cindy met waarzegger Bonny   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Super, heb je al enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zien. Zijn ook al dingen van uitgekomen. Evk .




Ervaring van Evi met waarzegger Bonny   Ervaring van Evi met waarzegger Bonny   Ervaring van Evi geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Lieve Bonny, bedankt voor de voorspelling op mijn vraag. snel en duidelijk gezien. Ook voelde u dingen tussendoor komen, wat zeer verrassend was.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bonny is mijn steun en toeverlaat, ze blijft het goed zien en de vorige voorspelling kwam uit. Ik was do verbaasd. Ook is Bonny een lief en leuk persoon om mee te praten. Dankjewel .




Ervaring van Angelique met waarzegger Bonny   Ervaring van Angelique met waarzegger Bonny   Ervaring van Angelique geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Zeer prettig gesprek. En nu hopen dat alle voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte Bonny. Dank je voor de antwoorden.




Ervaring van Cindy met waarzegger Bonny   Ervaring van Cindy met waarzegger Bonny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Net weer met Bonny gesproken . Ze zei precies hetzelfde als een half jaar geleden . Wat een zuiver medium en wat een prachtige gave heeft ze . Ongelovelijk wat Bonny allemaal kon zien . Bovendien is het een schat van een vrouw , mijn favoriete medium . Bonny ik houd je op de hoogte over de man in moeilijke fase . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegger Bonny   Ervaring van I met waarzegger Bonny   Ervaring van I geplaatst op 13 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bonny heeft een bijzondere gave en voorspelling kwam uit. Ik geloofde het niet maar je verbaasd me keer op keer. Ga zo door.

.




Ervaring van Angelique met waarzegger Bonny   Ervaring van Angelique met waarzegger Bonny   Ervaring van Angelique geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Ik ben omver geblazen door hetgeen Bonny aanvoelde en mij doorgaf. Verbluffend hoe dicht ze bij het verleden en het nu zat en ik weet dat, ook haar aanvoelen van de toekomst, juist zal zijn. Dank je wel Bonny. Grote gave, lieve dame.




Ervaring van riet met waarzegger Bonny   Ervaring van riet met waarzegger Bonny   Ervaring van riet geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Beste Bonny,

Bedankt voor je snelle reactie en mooie voorspelling. Ik laat je weten wanneer de ommekeer heeft plaatsgevonden. Dank je wel. Ik zal je snel weer mailen.




Ervaring van Touria met waarzegger Bonny   Ervaring van Touria met waarzegger Bonny   Ervaring van Touria geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Alles wat u zag, was 100% juist. met bovendien veel informatie over energie, aartsengelen en licht. ten aanzien van precies mijn kwestie. Veel dank.




Ervaring van I met waarzegger Bonny   Ervaring van I met waarzegger Bonny   Ervaring van I geplaatst op 24 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Heel aardige en betrokken vrouw, een paragnoste die ook heel veel ziet.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  2x al een gesprek gehad met ontzettend vriendelijke Bonny. Alles ziet er heel positief uit. Ik zal nogmaals een bevestiging plaatsen eenmaal alles uitkomt. Je bent echt een schatje! Dank je wel. Valerie.




Ervaring van Valerie met waarzegger Bonny   Ervaring van Valerie met waarzegger Bonny   Ervaring van Valerie geplaatst op 19 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Beste Bonny,

Bedankt om mijn ogen open te doen,je wist dat mijn gevoel goed zat.
Ik praat super graag met jou, je bent een aanrader.

Liefs Laurence.




Ervaring van Laurence met waarzegger Bonny   Ervaring van Laurence met waarzegger Bonny   Ervaring van Laurence geplaatst op 17 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Heb Bonny een paar keer gesproken en tot nu toe komt alles uit.
Ik bel je binnenkort. Dank je wel xx




Ervaring van Anomiem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anomiem met waarzegger Bonny   Ervaring van Anomiem geplaatst op 6 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Lieve Bonny,Een ijzersterke Kanjer ben je!Liefs Vlindertje




Ervaring van Vlindertje met waarzegger Bonny   Ervaring van Vlindertje met waarzegger Bonny   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 15 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  bonny ik ben heel erg blij dat ik je heb gebeld , je bent heel sterk in wat je doet , zeker een aanrader :) :) :) ik wens je nog een gelukkig nieuwjaaar toe en dat je nog veel mensen kunt helpen . dikke knuffel Christel




Ervaring van Christel met waarzegger Bonny   Ervaring van Christel met waarzegger Bonny   Ervaring van Christel geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  u ook hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Onwijs bedankt voor het fijne gesprek & super nieuws!
Mijn dag is weer goed!

Dikke knuffel!




Ervaring van Angel met waarzegger Bonny   Ervaring van Angel met waarzegger Bonny   Ervaring van Angel geplaatst op 16 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Sorry Bonny mij credit was op.. Goed gesprek gehad.




Ervaring van J met waarzegger Bonny   Ervaring van J met waarzegger Bonny   Ervaring van J geplaatst op 4 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bonny bedankt voor je reading van vandaag. Bonny is in een woord top!!!! Ik ben nog steeds onder de indruk van haar kwaliteiten.
Tot de volgende keer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van V met waarzegger Bonny   Ervaring van V met waarzegger Bonny   Ervaring van V geplaatst op 22 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Altijd perfect geholpen jij voelt de dingen echt aan telkens de juiste weg getoond en zeer goede en lieve vrouw met veel uitleg
ik bel je nog als ik een probleem heb TOP




Ervaring van natacha met waarzegger Bonny   Ervaring van natacha met waarzegger Bonny   Ervaring van natacha geplaatst op 31 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Hey Bonny deze morgen een gesprek gehad hoop dat je gelijk hebt en dat het uitkomt je bent heel aangenaam om mee te babbelen laat het je zeker weten heel erg bedankt.




Ervaring van Pdw met waarzegger Bonny   Ervaring van Pdw met waarzegger Bonny   Ervaring van Pdw geplaatst op 28 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Bedankt Bonny,

je bent erg goed , nou hopen dat het uitkomt , ik laat je na de kerst nog wat weten.




Ervaring van jeanette met waarzegger Bonny   Ervaring van jeanette met waarzegger Bonny   Ervaring van jeanette geplaatst op 28 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Proficiat voor alles wat je weet te vertellen uit de kaarten en je gevoel, kan het helemaal plaatsen.Je gaat me nog vaker horen en zullen zien wat er gaat gebeuren.Een sterke madam.BEDANKT




Ervaring van linda met waarzegger Bonny   Ervaring van linda met waarzegger Bonny   Ervaring van linda geplaatst op 24 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  Dag Bonny,
Ik heb u daarstraks even mogen spreken en eerlijk is eerlijk, is was verbijsterd. Wat ik dan ook maar moeilijk kan begrijpen, is dat ik zo weinig getuigenissen lees. Ik wil u danken voor alle feiten, zonder dat ik u vooraf ook maar iets van mijn situatie had verteld. Erg bijzonder en mooi. Zodra ik weer in de mogelijkheid ben u te contacteren via deze lijn, zal ik dat zeer zeker doen! Ik wil u veel succes wensen met de gave die u hebt en veel positieviteit. Een warme groet van mij.




Ervaring van anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van anoniem met waarzegger Bonny   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bonny
  Ervaring met waarzegger Bonny
  wat een bijzondere reading met bonny gehad. je zou het niet geloven dat er nog mensen zijn met deze bijzondere gave. alles wat bonny zegt, klopt als een bus. bedankt bonny.




Ervaring van nel met waarzegger Bonny   Ervaring van nel met waarzegger Bonny   Ervaring van nel geplaatst op 8 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden