Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-rotterdam.nl


  Waarzeggers te Rotterdam kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, ik bel al even en moet je zeggen dankjewel. Jij heb aldoor gezegd lieverd het komt goed maar voor nu loslaten, mede door jou hulp gelukt. En nu is het allemaal op z,n plaats gekomen, ik ben gelukkig nu het is uitgekomen xxxx Zo dankbaar dat jij er voor me bent.

Your make the world looks better, angel Sanne. DIKKE XXXX LIN.




Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne

Ja ,jij mag dat zeggen die clown.
Ik benieuwd wat je voorspelden als het gebeurd val ik van mijn stoel
Groetjes R.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne,

Ik heb je zojuist gesproken wat een heel fijn gesprek was die mijn gevoelens bevestigde. Je hebt van begin tot eind alles goed gezien en gevoeld.
Zelfs de bewoordingen die ik in mijn brief heb gebruikt aan mijn ex., die noemde jij op. Heel bizar.
Je voelt vertrouwd en bent een topper.
Dankjewel voor het gesprek en zal je zeker gauw weer bellen.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne whoop whoop, je laat me al even weten dat ik niet voor niks aan het wachten was, tijd had het nodig zij je. En gisteravond vanuit het niets een mooi gesprek gehad met hem en morgen, zie ik hem. Had het niet meer verwacht.Je bent een kanjer en hoe het ook gaat lopen je heb gelijk gehad.

Your my angel. Xxx.




Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, Ik spreek je al een hele tijd, en ik ben zo blij dat ik je gevonden hebt op de lijn.

Je bent super goed en heel lief. je help me ook met mijn spiritualiteit wat ik heel fijn en prettig vind, ik kan elke vraag bij je terecht super is dat.

Gisteravond had ik je gesproken en je voorspelling is uitgekomen, je zei dat ik zou gaan dromen en ja hoor ik heb gedroomd en me droom heeft ook veel gezegd jij bent gewoon super goed ik raad iedereen aan om je te bellen.

Veel liefs en een dikke knuffel L.




Ervaring van L met waarzegger Sanne   Ervaring van L met waarzegger Sanne   Ervaring van L geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne,
Ik spreek je al een hele tijd, en ik ben zo blij dat ik je gevonden hebt op de lijn. Je bent super goed en heel lief.je help me ook met mijn spiritualiteit wat ik heel fijn en prettig vind, ik kan elke vraag bij je terecht super is dat. Gisteravond had ik je gesproken en je voorspelling is uitgekomen, je zei dat ik zou gaan dromen en ja hoor ik heb gedroomd en me droom heeft ook veel gezegd jij bent gewoon super goed ik raad iedereen aan om je te bellen. Veel liefs en een dikke knuffel L.




Ervaring van L... met waarzegger Sanne   Ervaring van L... met waarzegger Sanne   Ervaring van L... geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne ,

Ik geloof je ze betreft N . komt goed ,met alles
Je blijft mijn favoriete xxx
Bedankt voor de Reading.




Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  1 van de topmediums hier, al zoveel uitgekomen in de tijd dat ik haar spreekt, en ze zet je zo in je kracht heel bijzonder. Voor een ieder die het nodig heeft, ze krijgt van mij een ontelbaar gouden sterren, omdat het zelf een diamant is.

Xxxx tot snel Lieverd Marley.




Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Een top en oprecht medium is het, zo krachtig en met veel humor, ook je geduld stel ik op prijs, je bent een parel. En wat je hebt gezegd kwam 2 uur later uit, kreeg een apje het begin is er

Heel veel dank Ria.




Ervaring van Ria met waarzegger Sanne   Ervaring van Ria met waarzegger Sanne   Ervaring van Ria geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dag Sanne, hartelijk dank. Ik hoop echt dat dit de laatste loodjes zijn en dat hij eindelijk de knopen doorhakt. Heel erg bedankt voor het bedrag wat is teruggegeven, erg lief. Liefs Raveena.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Jeetje Sanne wat een geweldige reading gaf je me, ben er nog een beetje beduusd van.Wilde je zo graag spreken en nu na weken eindelijk gelukt. Was het wachten waard, en als je verrast wil worden dit medium is een engel. Voor mij een openbaring.




Ervaring van Nasiri met waarzegger Sanne   Ervaring van Nasiri met waarzegger Sanne   Ervaring van Nasiri geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne
Allereerst bedankt voor je in zet voor de mensheid .
En bedankt voor je goede inzicht weer, stay safe xxx.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een lieve dame ben je toch Sanne, geen woorden voor en wat je me kon vertellen was ongeloofelijk. Was net alsof je in m,n hoofd kon kijken, zo raak was dat. Je heb gelijk moet meer op m,n gevoel vertrouwen. Dankjewel je bent een echte Engel. Door jou zie ik het weer zitten.

Liefs Diana xxx.




Ervaring van Diana met waarzegger Sanne   Ervaring van Diana met waarzegger Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat heb ik de laatste maanden geworsteld met m,n eigen spirituele groei, ik was onrustig verdrietig boos, maar dankzij Sanne en haar hulp ben ik met me zelf aan het werk gegaan en sta nu vol energie en plezier weer in het leven, en geniet van de kleinde dingen. Lieve Sanne mijn dank is heel groot en je bent een echte parel op de lijn. Dankje voor alles vooral voor je geduld en oprechtheid, en je gaat me zeker weer horen maar dan blij en opgewekt. xoxo Mar.




Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Ik voelde me zo onrustig, maar jij heb me zoveel verteld dat ik weet waarom dit was, je bent voor mij de 1 van beste mediums, maar ook de liefste.
Ook dingen die je niet kon weten benoemde je, kan alleen maar zeggen Dankjewel Sanne voor je liefde en je geduld.

En bedankt voor de lach in mijn hart xxxxAysa.




Ervaring van Aysa met waarzegger Sanne   Ervaring van Aysa met waarzegger Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Niemand heeft me nog nooit zo kunnen verassen als, Sanne. Van a tot z wist ze de situatie te beschrijven. Dank hiervoor want wat je zag en vertelde kon niemand weten. Je bent super medium, zo helder en duidelijk.

Ik zeg en ik sprak een engel. Janny.




Ervaring van Janny met waarzegger Sanne   Ervaring van Janny met waarzegger Sanne   Ervaring van Janny geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met waarzegger Sanne   Ervaring van Essie met waarzegger Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wouw , amai je hebt me weeral omver geblazen met u fotoreading , u voorspelling is 5 u later uitgekomen , hoe doe jij dat toch.
Heel straf geen woorden voor Toppie ..
CA.




Ervaring van CA met waarzegger Sanne   Ervaring van CA met waarzegger Sanne   Ervaring van CA geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met waarzegger Sanne   Ervaring van Matty met waarzegger Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Beste Sanne

Nu was leuk je stem is te horen .
Ja bedankt voor het gesprek spijtig dat de minuten op waren.
Nu dat laatste ben ik wel benieuwd naar.
Groetjes R.




Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne ,

Betreft die energie klopt perfect . Het was en bevestiging van wat ik voel
Je ziet het zoals het is ook betreft dat andere hoop ik .
Bedankt al vast R.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne. Sorry maar zoals gezegd de verbinding zou zeg weg vallen Ik twijfel niet aan jou, Ik twijfel meer aan de situatie. Jij blijft hetzelfde zeggen en zien, maar ik zie hier helaas anders gebeuren, volgens jou is dat normaal. Ik zal jou spoedig weer terugbellen. Wel dank ik jou voor datgeen wat je tot nu toe heb gedaan en gezegd inzake C. Hoop echt dat het uitkomt en dat ik weer met haar in contact kom en dat zij de blokkade opheft.

Met liefdevolle groet, M (Je zuiderbuur).




Ervaring van Maarten met waarzegger Sanne   Ervaring van Maarten met waarzegger Sanne   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Gisteren een blanco reading van deze dame gehad, ze kwam gelijk bij de kern van mijn probleem. Was echt totaal verrast, nog nooit meegemaakt. Deze lieve warme vrouw is in mijn ogen een wonder. Dankjewel Sanne ook voor je adviezen in deze geweldig.

Groeten van Rick een nog steeds verasste man.




Ervaring van Rick met waarzegger Sanne   Ervaring van Rick met waarzegger Sanne   Ervaring van Rick geplaatst op 3 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  In een woord fantastich, niemand heeft me zo in mijn mezelf laten geloven als zij. Girls Power. Mooie ware woorden. Dankje voor deze.




Ervaring van Bianca met waarzegger Sanne   Ervaring van Bianca met waarzegger Sanne   Ervaring van Bianca geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  1000 sterren waard, wat een mooi lief en prachtig mens, heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan, door de woorden die je me mee gaf, eigen liefde is je basis xx.

Dankjewel engel.




Ervaring van Cindy met waarzegger Sanne   Ervaring van Cindy met waarzegger Sanne   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  wat een mooi en bijzonder gesprek gehad met deze lieve vrouw, ze weet je tot rust te krijgen en ook de dingen die ze me vertelde kon ik helemaal plaatsen, 1 van de beste liefste medium die er is, dat ben jij Sanne zo zuiver.




Ervaring van Diana met waarzegger Sanne   Ervaring van Diana met waarzegger Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 29 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dankjewel voor je antwoord en de tips en trucs, ik ga zeker meer op mezelf vertrouwen, en niet hopen maar doen. Sanne je bent voor mij een engel.
Namaste Daan.




Ervaring van Daan met waarzegger Sanne   Ervaring van Daan met waarzegger Sanne   Ervaring van Daan geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wow voor het eerst gesproken en ik ben er nog ondersteboven van, wat een prachtige reading zo mooi en ook zo lekker nuchter, wat een schat ben je, ik dankje met heel mijn hart, Sanne .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Jeetje Sanne gisteren vroeg ik je iets en je zij het duurt nooit lang meer, voordat je het weet, je stelde me gerust heel liefdevol, want zo ben je x xxx. En vanochtend vroeg kwam het telefoontje en nu weet ik het, zo bijzonder, je ben een toppertje, klasse medium.

Thx Mar xxxxxxxx.




Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne,

Keer op keer, echt waar, voel ik me beter na een telefoontje. Je geeft me iedere keer goed advies en goede moed. Alles bekijk je vanuit een positief oogpunt. Ik ben je heel dankbaar hiervoor.

Liefs
Vicky .




Ervaring van Vicky met waarzegger Sanne   Ervaring van Vicky met waarzegger Sanne   Ervaring van Vicky geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een klasse medium, zo krachtig in een woord top. Geeft rust inzichten en de handvaten zodat je door kan. Echt de mooiste reading ooit gehad, Dank je Sanne.




Ervaring van Dan met waarzegger Sanne   Ervaring van Dan met waarzegger Sanne   Ervaring van Dan geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Zo blij dat ik u heb gebeld, je kon me zoveel vertellen. Ook heb je me handvaten aan gegeven hoe met de situatie om te gaan, moet nog door de zure appel heen maar met hulp van u kom ik er wel.
Dank je voor nu Greet.




Ervaring van Gre met waarzegger Sanne   Ervaring van Gre met waarzegger Sanne   Ervaring van Gre geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden