Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-rotterdam.nl


  Waarzeggers te Rotterdam kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger SherlockOryn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Sophie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Deisy met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Wat een hartverwarmend
Zo dankbaar ben ik voor alles wat je mij hebt mogen vertellen.
.




Ervaring van Nicole met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Nicole met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van As...... met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik wou je nog bedanken voor je antwoorden. En wat je zegt van het verleden klopt inderdaad over niet praten en jaloers zijn. Je hebt me terug in mijn kracht gezet dankjewel.
Een klein hartje dat groot geworden is, vol vertrouwen ga ik de toekomst in.




Ervaring van tamara met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van tamara met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van tamara geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Wauw wauw wauw gewoon. Ik sta echt perplex van wat u mij te vertellen had. Dingen die u absoluut niet had kunnen weten. Tijdens gesprek heb ik letterlijk kippenvel gekregen om iets wat u zei. Ik ben echt te spreken over uw gaven. Alles maar dan ook letterlijk alles was gewoon raak. Geen vijf sterren maar tien voor u. U hoort mij zeker weten. Een hele lieve groet, VV (wees).




Ervaring van anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock, ontzettend bedankt voor je snelle reactie. In november had je een voorspelling gedaan dat ik bij mijn werk mocht blijven en dit heeft zo mogen lopen. Ik hoop dat je op gebied van de liefde ook gelijk hebt. Bedankt voor je positieve en lieve woorden. Groetjes.




Ervaring van Anoniem. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem. geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Meerdere malen hebben wij elkaar gesproken en tot nu toe zijn alle voorspellingen die je hebt gedaan uitgekomen, echt super hoe jij de dingen doorkrijgt. Ook qua tijd en verloop van de dingen zit je onvoorstelbaar goed. Door jouw voorspellingen vind ik rust en weet ik dat het goed komt. Je bent eerlijk en oprecht en maakt de dingen niet leuker, je zegt waar het op staat.




Ervaring van M met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van M met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van M geplaatst op 3 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Wow ik heb jou een tijd geleden gesproken,.en je vroeg mij of ik ergens op zit te wachten want je zag een bedrag met 4 cijfers mijn kant opkomen, kon het totaal niet plaatsen toen. Ik krijg idd een leuk met bedrag.met 4 cijfers.Im Happy. Nu nog die leuke man waar je over hebt voorspeld, spannend.We keep in touch.thanxxx.




Ervaring van J met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van J met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van J geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik heb je zojuist gesproken wauw wat ben jij goed zeg. Je kon precies beschrijven wat hij aan had op zijn foto zonder dat ik je iets zei. Ik raad iedereen jouw aan je bent super goed. En nu wachten op de andere twee voorspellingen die je hebt gedaan. Kerst en een trouwaanzoek. Groetjes Lali.




Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve SherlockOryn, ontzettend bedankt voor het leuke en fijne gesprek gisteren. Ik kan daarnaast ook altijd zo lachen met jou . Ik laat je weten wat er op het gebied van werk gaat gebeuren. En je weet mijn proces in de liefde time to let it go. En ergens voelde ik dat zelf ook al een tijdje. Liefs, S.




Ervaring van S met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van S met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van S geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Bijna alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn tot in de detail uitgekomen. Ik was op zoek naar een baan en was daar druk mee bezig. Je beschreef de omgeving waar ik zou komen te werken drukke omgeving, veel mensen, met een kliniek in de buurt, dat het tussen twee bedrijven zou gaan, hoe de gesprekken zouden verlopen, en dat het ook goed zou komen met het inhoudelijke contractvoorstel. Alles maar dan ook alles is uitgekomen. Ik start per 1 december met mijn droombaan. Dankjewel voor alles. Je bent een van de besten op deze lijn.

Liefs, D.




Ervaring van D. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van D. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Desiree met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieverd, dankjewel voor de mooie reading.
Zo bijzonder hoe goed jij kunt invoelen.
Iedere persoonlijkheid klopte in detail.
Zelfs over mijn verleden wat er qua situaties en emoties hebben afgespeeld, kon je uitgebreid omschrijven.
Erg knap.
Ik vertrouw erop dat ook je voorspellingen uit gaan komen.
Je geeft rust en duidelijkheid en bent erg empathisch en direct met een vleugje humor.
Tot snel. Xxxx.




Ervaring van A.AB met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van A.AB met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van A.AB geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was.
U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd . ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb en dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Onlangs heb ik in de nachtelijke uurtjes, een tijd met jou gesproken SherlockOryn.
Wat kan jij toch ongelooflijk goed invoelen, daar ben ik o zo blij mee. Daarnaast vind ik je een schat van een man. Bevrijdend hoe wij samen kunnen uitbarsten van het lachen, dat relativeert ook zo de zwaarte van dit proces. Tot een volgende x. Liefs van je vriendinnetje uit het hoge noorden. Ciao, ciao.




Ervaring van J met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van J met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van J geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Toen ik de eerste keer belde zat ie er bonk op. Wist te vertellen wat er zich in grote lijnen in mijn leven had afgespeeld zonder zelf ook maar iets verteld te hebben. Uiteraard heb ik nog eens gebeld en ook deze keer is het uit gekomen wat ie verteld had. MENSEN EEN ECHTE AANRADER.




Ervaring van rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van rita met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van rita geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van FF met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve ScherlockOryn ik heb maandag op aanraden van gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben van het consult. Wat je allemaal doorkrijgt en ziet. Zo fijn om met je gesptoken te hebben. En ik zeg tot horens. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ontzettend lieve man die ik gisteren in paniek belde. Vandaag heb ik hem weer gesproken en dit was wederom een fijn en heel goed gesprek. Kortom, het is zeker de moeite waard om Sherlock te bellen. Ik laat het zeker weten als de voorspellingen uitgekomen zijn. Hartelijk dank en tot snel. Liefs, FF Barcelona kwestie.




Ervaring van FF met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van FF met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Beste.

Je had gelijk. Mijn zoon is aangenomen in het leger. Hopen dat de rest ook uitkomt. Grts.




Ervaring van D met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van D met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van D geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock,
het was heel fijn je weer te spreken. Spannend allemaal wat er komen gaat. Je hebt iedere keer weer raak. Je bent goed in je voorspellingen en je readings zijn zuiver. Dank je wel.




Ervaring van Doktertje met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Doktertje met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Doktertje geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Goedemorgen,
Een tijdje terug heb ik een e-mail consult bij u aangevraagd. U stelde mij gerust en feliciteerde mij met het behalen van mijn diploma. Een week geleden heb ik mijn diploma in ontvangst genomen. Zo fijn. Bedankt voor in die periode mij gerust te stellen, gaf mij kracht en zelfvertrouwen. Jammer dat u niet meer aan mail consulten doet.
Liefs van een moeder met 2 kinderen.




Ervaring van NS met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van NS met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van NS geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock
we spreken elkaar vaak. Je vertelt alles in alle rust en eerlijk. Alles wat je ziet spreek je uit, of het positief of negatief is. Als beller vind ik dat ook fijn te horen. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Wat super wat je aanvoelt en ziet, zonder dat ik iets zeg. Ivm relatie, de situatie, wat ik doe van werk zag je gewoon.
zelfs mijn gedachtengang dat ik wens te verhuizen zei je plots. Ik zie een huis met water. en idd mijn droomhuis is bij water.
Een aanrader.




Ervaring van anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock,
Ik ga jou in 1 woord beschrijven. Godsgeschenk. Zuiver, eerlijk en oprecht. En wat heb jij toch een heerlijk stem, kwam tot innerlijke rust. Kan er uren naar luisteren. Doe zo voort, je bent een topper in hetgeen wat je doet. Xxx .




Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Oryn,
je bent als Medium anders dan anderen. Niet ten nadele van de Mediums. Je bent mens en voelt met je client mee, dat maakt jouw speciaal. Je bouwt een band op waar ik waarde aan hecht en vertrouwen heb dat je voorspellingen ook uitkomen zoals je dat waarneemt. Ik heb respect voor wat jij doet en hoe jij het doet.
Dank je wel en we spreken elkaar gauw. Dikke knuffel voor al jouw inzet X.




Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Gisteravond heb ik, als laatste, een gesprek met Sherlock Oryn gehad. Een hele aardige man, die ONGLOOFLIJK veel over mij en mijn geliefde wist te vertellen, zonder enige voorkennis en met veel details. Zo byzonder en liefdevol .Ik hoop van uit de grond van mijn hart, dat uw voorspellingen binnenkort uit mogen komen .
Mocht dat het geval zijn, dan laat ik het u weten.
Heel veel dank, ook voor uw Licht en tot binnenkort.




Ervaring van joke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van joke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van joke geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden